Arts uit Italië vermoord door vriend vanwege vermoedelijke corona besmetting – video foto’s

coronavirus
Een prachtig stel: Een Italiaanse arts en haar vriend, die verpleger is. Hun liefde is geëindigd in een corona drama. Het coronavirus maakt mensen gek en achterdochtig. De arts is vermoord door haar vriend.  Hij was ervan overtuigd dat zij hem had besmet met het virus.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video en de foto’s van het stel. Echt droevig. Het virus heeft al zoveel levens geëist in Italië. Mensen kunnen het mentaal niet meer aan. Wanneer houdt het op?

[quads id=1]

Coronavirus

Metro België schreef het volgende: Verpleger doodt zijn vriendin omdat hij dacht dat ze hem besmet had met corona. Een Italiaanse man heeft zijn vriendin vermoord omdat hij vermoedde dat hij het coronavirus had opgelopen door haar. Achteraf bleek dat geen van beiden besmet was.

Hij wurgde haar

Het drama speelde zich af op het Italiaanse eiland Sicilië. Antonio De Pace (28) wurgde zijn 27-jarige vriendin Lorena Quaranta, een arts, omdat hij ervan uitging dat hij besmet was door het coronavirus en dat hij het opgelopen had door haar. De Pace, een verpleger, belde vervolgens de politie op en gaf toe dat hij zijn vriendin vermoord had in hun appartement.

[quads id=1]

Collega’s van zijn vriendin

Toen de politie arriveerde, troffen ze De Pace met opengesneden polsen en het levenloze lichaam van Quaranta aan. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gevoerd, waar zijn leven gered werd door de collega’s van zijn vriendin.

Niet besmet

[quads id=1]

Achteraf vertelde hij aan de politie dat hij zijn vriendin gedood had omdat ze hem besmet had met het coronavirus. Uit testen bleek dat geen van beiden het virus opgelopen had.

Ongenoegen

De Pace en Quaranta werkten allebei in een ziekenhuis in Messina waar ze corona patiënten verzorgden. Enkele dagen voor haar dood deelde Quaranta haar ongenoegen op Facebook over het feit dat er zoveel dokters sterven door een tekort aan beschermingsmateriaal.

Video:

[quads id=1]

Bron: Metro België

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland