Oud – voetballer Hamzah Sadiek eert zijn, door corona overleden, oma middels een goed idee – video

overleden Nederland
Het Coronavirus in Nederland heeft helaas al vele levens geëist. Ook de oma van oud FC- Utrecht voetballer Hamzah Sadiek is overleden nadat ze besmet is geraakt met het virus.

Zijn in Paramaribo geboren oma, Rahila Wazir, overleed afgelopen zaterdag in Nederland. De corona crisis heeft de voetbalwereld compleet tot stilstand gebracht.

[quads id=1]

Maar Hamzah Sadiek heeft hiervoor een plan bedacht. Bekijk het bericht om de video met zijn briljante idee te zien. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Hamzah en de overige families heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

overleden Nederland

Onze lieve moeder, schoonmoeder, oma, zus, nicht en tante

Rahila (Biet) Banu Wazir

Is overleden in Nederland

Geboren: 18 juni 1943 Paramaribo
Overleden: 28 maart 2020 Utrecht

We hebben haar niet verloren.
Ze heeft ons veel gegeven.
Te snel uit het leven gegrepen.
We komen haar overal tegen.
In gedachte en gevoel.
Ooit zal zij ons verwelkomen.

Rust in geluk.
Nu ben je gezond.

overleden Nederland

Namens alle familieleden Sadiek en Wazir

Bekijk de video:

[quads id=1]

Voetbalzone.nl schreef het volgende: Nederlander bedenkt plan om lege stadions tóch met publiek te kunnen vullen. De coronacrisis heeft de voetbalwereld compleet tot stilstand gebracht. Het lijkt voorlopig een utopie dat er op korte termijn nog gevoetbald kan worden met publiek. Het begint een steeds meer realistisch scenario te worden dat de Europese competities moeten worden uitgespeeld in lege stadions, maar Hamzah Sadiek heeft een plan bedacht om het publiek in dat geval tóch aanwezig te laten zijn door middel van hologrammen.

[quads id=1]

Lees het volledige artikel op voetbalzone.nl voor meer informatie over zijn idee. Geef het door an belanghebbenden

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland