Mijn dochter en onze mama Hanna Mijnals is overleden in Nederland

overleden Nederland
Lieve Hanna, we missen je zo. Waarom moet jij gaan? God had vast een engel nodig.

Moeder Jetty Mijnals, maakt mede namen kinderen Dominique, Rochelle en alle broers en zussen ht overlijden bekend van haar dochter Hanna Mijnals. Hanna is op 58-jarige leeftijd overleden in Nederland. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden

Hanna Lisette Mijnals

Geboren Paramaribo 22-4-1961
Overleden Rotterdam 27-3-2020

Komt herwaarts tot Mij, allen die vermoeid en belast zijt en ik zal u rust geven.
Matth.11:28

Er zijn geen tranen en woorden genoeg voor ons verdriet, nu wij, geheel onverwachts, op 27 maart jl. afscheid hebben moeten nemen van onze moeder, oma, dochter, zus en tante, Hanna Lisette Mijnals, in de leeftijd van 58 jaar.

De begrafenis zal in Suriname plaatsvinden.

Vanwege de coronavirus is er geen bezoek aan huis.

Wij hopen dat jullie in gedachten zijn en een kaarsje branden om haar te gedenken.

Namens:
De kinderen:
Dominique en Rochella
Kleinkinderen:
Jahzara, Delycha en Chefique,

Moeder:
Jetty Mijnals

Zussen:
Mildred en Joan

Broers:
Robby, Ricky en Marciano

Hanna Rust Zacht.

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland