1173 mensen in Nederland overleden – 134 nieuwe – 2 personen onder de 50 – coronavirus Nederland

coronavirus Nederland

Er zijn weer 134 meer doden in Nederland vanwege het corona virus. Daar zitten ook 2 mensen jonger dan 50 bij. Dat heeft het RIVM zojuist bekend gemaakt. Hoewel de groei vreselijk hoog is, is die wel lager dan gisteren. Toen kwamen er ineens 175 doden bij.

[quads id=1]

Aan de ene kant zijn mensen optimistisch, maar aan de andere kant is het een feit dat niet alle Covid-19 patiënten getest worden. Dus de werkelijke aantallen in Nederland zijn hoger dan de aantallen die genoemd worden. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de nieuwe interessante video’s die wij voor jullie verzameld hebben. Onthou dit: Als je niets op straat te zoeken hebt: blijf thuis!! Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Coronavirus Nederland

Nu.nl schreef het volgende: 134 nieuwe sterfgevallen door coronavirus, 447 nieuwe ziekenhuisopnames. Het aantal mensen dat in Nederland is overleden aan de gevolgen van het coronavirus is met 134 gestegen naar 1.173. Nog eens 447 corona patiënten zijn in het ziekenhuis opgenomen, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) woensdag in de dagelijkse update.

Ziekenhuizen

[quads id=1]

In totaal zijn op dit moment 5.159 met het coronavirus besmette mensen opgenomen (geweest) in Nederlandse ziekenhuizen. Ruim 1.150 coronapatiënten liggen momenteel op de intensive care, dat is iets meer dan dinsdag rond deze tijd, blijkt uit cijfers van de Nationale Intensive Care Evaluatie (NICE), die worden aangeleverd door de ic’s zelf en meerdere keren per dag worden bijgewerkt.

Vertraging

De nieuwe cijfers van het RIVM betreffen niet de daadwerkelijke toename van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Het gaat alleen om de meldingen die zijn binnengekomen bij het instituut. Er kan dus vertraging in zitten.

Onder de 50 jaar

[quads id=1]

Voor het eerst overleden twee personen, die jonger waren dan 50 jaar. Beiden hadden ernstige onderliggende gezondheidsproblemen, meldt het RIVM.

Video’s:

Bron: Nu.nl
https://www.nu.nl/coronavirus/6041873/134-nieuwe-sterfgevallen-door-coronavirus-447-nieuwe-ziekenhuisopnames.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland