Aantal coronavirus patiënten in Suriname gestegen naar 9 – 565 mensen in thuis quarantaine – live video

coronavirus Suriname

Kijk nu naar de live video!! Helaas moeten we melden dat het aantal patiënten met het coronavirus in Suriname is gestegen. Er zijn nu 9 coronavirus patiënten in Suriname en 565 mensen zitten in thuis quarantaine.

[quads id=1]

Bekijk het bericht en kijk NU direct naar de live video. Luister welke maatregelen getroffen zijn door de verschillende ministeries. Geef het door aan iedereen!!

[quads id=1]

Bekijk hier de video met persconferentie

Het II Suriname schreef het volgende: Negende persoon positief getest
Het aantal positief geteste COVID-19 gevallen staat op negen. Dit deelde Minouche Bromet, directeur van het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG) namens het ministerie van Volksgezondheid op dinsdag 31 maart 2020 mede tijdens de persconferentie van het Nationaal COVID-19 Managementteam.

Positief getest

[quads id=1]

Directeur Bromet geeft aan dat de positief geteste persoon niet in quarantaine verkeerde, maar wel in contact is geweest met een van de eerder positief geteste gevallen. Ze deelde mede dat de contacten van deze persoon momenteel in beeld worden gebracht. “Het is geen repatriant,” verduidelijkte directeur Bromet op vraag van de aanwezige media. Volgens haar verkeert de patiënt in stabiele toestand. Zij ontkracht dat er een tiende positieve geval is, zoals geruchten de ronde doen.

30 beamingsapparaten

Directeur Bromet deelde verder mee dat er dertig beademingsapparaten beschikbaar zijn, Ze benadrukt dat het daarom aan ons allen ligt om te voorkomen dat al deze apparaten bezet worden.

[quads id=1]

Meer video’s:

coronavirus Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland