1039 doden door corona in Nederland – video’s

coronavirus nederland

Wederom een enorm corona dieptepunt in Nederland. Daar hebben ze vandaag 175 nieuwe coronadoden erbij. Het aantal mensen met het conronavirus is gestegen naar 12.595. Dat heet het RIVM zojuist bekend gemaakt.

[quads id=1]

Wederom wordt vermeldt dat het werkelijke aantal veel hoger ligt. Het blijft stijgen. moeten er toch nieuwe en strengere maatregelen getroffen worden? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de nieuwe video’s. Jeroen heeft het virus en vertelt over de ware hel waar hij nu in zit. Nederland is een redelijk ‘rijk’ land. Maar hoe doen arme landen dit? Bekijk de video’s. Triest om te zien

[quads id=1]

Coronavirus Nederland

De Telegraaf schreef het volgende: RIVM: dodental corona stijgt met 175, aantal besmettingen 12.595. Het coronavirus heeft inmiddels 1039 levens geëist in Nederland. Bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn het afgelopen etmaal 175 nieuwe meldingen over sterfgevallen binnengekomen.

Aantal

Maandag steeg het dodental nog met 93. Medewerkers van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven vangen een patiënt op vanuit een triage-tent. Het werkelijke aantal overledenen ligt hoger. In de eerste plaats worden sterfgevallen soms pas na enkele dagen doorgegeven.

[quads id=1]

Niet getest

Daar komt bij dat lang niet iedere besmetting wordt vastgesteld door een test. Als iemand die niet is getest door het virus komt te overlijden, komt dat niet terug in de statistieken.

Later meer.

[quads id=1]

Bekijk de nieuwe video’s:

Arme landen:

Bron: De Telegraaf
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1570056424/rivm-dodental-corona-stijgt-met-175-aantal-besmettingen-12-595

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland