Video – Ter nagedachtenis van onze 24-jarige brother Radjwien Seepaul – overleden in Suriname

overleden Suriname
I wish I could say a last goodbye 2 you

Een ernstig ongeval in Suriname. De 24-jarige bromfietser, Radjwien, Seepaul kwam om het leven. Zijn vrienden en matties hebben een mooie video gedeeld ter herinnering aan hun brother.

Advertisements

Bekijk het bericht om de video te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de vrienden, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Advertisements

Onze vriend

Radjwien Basrupan Seepaul

Is in Suriname overleden. In de leeftijd van 24 jaar

I wish i could say a last goodbye 2 you😢
But only Jah knows bro😭
Still cannot believe💔💔💔
but Rest In Peace brother RADJWIEN SEEPAUL💪❤👊💯

Advertisements

overleden Suriname

Advertisements

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland