Video – Ter nagedachtenis van onze 24-jarige brother Radjwien Seepaul – overleden in Suriname

overleden Suriname
I wish I could say a last goodbye 2 you

Een ernstig ongeval in Suriname. De 24-jarige bromfietser, Radjwien, Seepaul kwam om het leven. Zijn vrienden en matties hebben een mooie video gedeeld ter herinnering aan hun brother.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de video te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de vrienden, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Onze vriend

Radjwien Basrupan Seepaul

Is in Suriname overleden. In de leeftijd van 24 jaar

I wish i could say a last goodbye 2 you😢
But only Jah knows bro😭
Still cannot believe💔💔💔
but Rest In Peace brother RADJWIEN SEEPAUL💪❤👊💯

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland