Video – Geen coronavirus dode in Suriname – 8 besmettingen en 286 in quarantaine

coronavirus Suriname

‘Wens niet de dood voor een ander. De situatie is al ernstig genoeg’.

Geen coronadode in Suriname! Gisteren circuleerden er op social media geruchten over een coronadode. Maar we kunnen u gelukkig melden dat er geen coronadode is in Suriname. Vandaag 29 maart 2020 zijn er nog steeds 8 positief geteste personen in ons land en 0 doden.

[quads id=1]

286 mensen zijn in thuis quarantaine geplaatst. Bekijk het officiële bericht van het ministerie en geef het door aan een ieder. Kijk ook naar de persconferentie van gisteren, als je die gemist hebt. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Let op: insecticide bespuiten heeft geen zin. Bekijk de video voor meer informatie omtrent de nieuwe strengere maatregelen!!

[quads id=1]

Coronavirus Suriname

Geen COVID-19 dode in Suriname. De directeur van het ministerie van Volksgezondheid, Cleopatra Jessurun, heeft eerder vandaag de informatie als zou Suriname de eerste COVID-19 dode hebben genoteerd, ontkracht. De patiënt van de intensive care unit is niet overleden.

[quads id=1]

Niet overleden

coronavirus Suriname

“Samenleving laten we voor elkaar bidden. Wens niet de dood voor een ander. Het is geen grap. Het is geen joke.”

“Het is bevestigt geworden door de medisch directeur van het RKZ dat de meneer tot zeker tien minuut geleden niet is overleden.”

Video persconferentie

Deze informatie heeft de directeur zatermiddag, 28 maart 2020, tijdens de persconferentie van het Nationale COVID-19 Managementteam, gepresenteerd.

Video:
Bekijk hier de persconferentie van gisteren:

[quads id=1]

Bron: NII Suriname
https://www.deboodschap.today/geen-covid-19-dode-in-suriname/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland