2 kinderen, moeder en oma dood aangetroffen in woning – vader spoorloos – Politie Nederland – video

vader Nederland

Een vreselijk familiedrama in Nederland 2 kinderen, hun moeder en oma zijn dood aangetroffen in een woning. De politie heeft de foto van de vader vrijgegeven.

[quads id=1]

Hij is namelijk spoorloos. Wellicht weet hij meer over de dood van zijn familie. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de video. Deel het met een ieder. Zodat de vader zich snel kan aanmelden!

Politie Nederland

[quads id=1]

Politie Nederland schreef het volgende: Naar aanleiding van een melding troffen wij zaterdag 28 maart rond 18:15 uur vier overleden mensen aan in een woning aan de Dasseburcht. Uit onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van een misdrijf.

vader Nederland
De politie heeft de foto van de vader vrijgegeven

De gezochte Onur Kandemir
Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.

4 lichamen

Meerdere agenten stapte zaterdag aan het begin van de avond een woning binnen aan de Dasseburcht in Etten-Leur. In deze woning lagen vier overleden mensen. Deze vier mensen zijn de bewoners van de woning. Het gaat om een familie bestaande uit oma, moeder en twee jonge kinderen.

Vader

[quads id=1]

Naar de vader van het gezin, Onur Kandemir (33) zijn wij nog op zoek in verband met mogelijke betrokkenheid bij dit incident. Daarnaast maken we ons ook zorgen om zijn welzijn. Om deze reden publiceren we dan ook zijn foto om hem zo snel mogelijk te vinden.

Onderzoek

Direct nadat de vier overleden mensen werden gevonden, startte de recherche een grootschalig onderzoek. De Forensische Opsporing betrad gisterenavond de woning voor uitgebreid sporen onderzoek. Daar zijn zij de hele avond en nacht mee bezig geweest en verwachten dat dit vandaag de gehele dag nog voort duurt. De tactische recherche heeft direct een buurtonderzoek gehouden bij de direct omwonenden. Er is een Team Grootschalig Onderzoek opgestart met ongeveer15 rechercheurs van verschillenden afdelingen.

Brandweer

Voor de agenten die als eerste ter plaatste kwamen was het niet duidelijk wat er in de woning gebeurd was. Voor hun eigen veiligheid hebben zij de brandweer laten komen om metingen te doen. In verschillende media is de inzet van de brandweer geïnterpreteerd als een losstaande melding stankoverlast in de woning, dat is dus geen correcte informatie.

Zorg collega’s

[quads id=1]

Heftige incidenten hebben ook een grote impact op politiemensen en andere hulpverleners. Om die reden is er gisterenavond voor de betrokken agenten het Team Collegiale Ondersteuning opgeroepen. Vanuit hun ervaring en kennis kunnen zij helpen met de verwerking van emoties na een schokkende gebeurtenis.

Getuigen

We willen graag weten wat er in de woning is gebeurd. Om die reden komen we graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over het gezin. Dit kan via 0900-8844

Ziet u deze man of weet u waar hij nu is bel 112.

Heeft u meer informatie over deze man maar weet i nu niet waar hij zit bel 0900-8844 of 0800-6070.

Video’s:

[quads id=1]

Bron: Politie Nederland
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland