Bedankt voor alle steun na het overlijden van onze 13-jarige Tyrese Dors uit Paramaribo

overleden Paramaribo
Een jong leven verdwenen op aarde is nu een mooie herinnering van onschatbare waarde. Het was hartverwarmend hoe zovelen met ons hebben meegeleefd.

De families Dors, Grootfaam en Williams willen bij deze een ieder bedanken voor hun steun en medeleven na de dood van  Tyrese Dors uit Paramaribo. Hij stierf op de jeugdige leeftijd van 13 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen de families, zijn vrienden en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden,
Onze

Tyrese Farell Jaell Dors

Uit Paramaribo. Op de jeugdige leeftijd van 13 jaar

overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramarbo

[quads id=1]

Lees ook: Onze lieve 13-jarige zoon Tyrese Dors uit Paramaribo is overleden

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland