Verpleegster maakt einde aan haar leven uit schrik anderen besmet te hebben – coronavirus Italië – video’s

coronavirus overleden
Ze kon er niet mee leven dat ze ziek was en vermoedelijk ook andere mensen had besmet met het dodelijke coronavirus. De 34-jarige Daniela maakte daarom een einde aan haar leven

[quads id=1]

Werken in de zorg is al ontzettend zwaar, maar werken in de zorg in Italië, op dit moment, is een ware hel voor veel verpleegkundigen. Je moet heel sterk in je schoenen staan. Want want daar gebeurt Niet allemaal kunnen de stress aan. Bekijk het bericht om het verhaal en de video’s over Daniela te bekijken. Laten we met zijn allen niet vergeten hoe zwaar het is voor de mensen in de zorg. Daarom schreeuwen ze ons ook: BLIJF THUIS!!! Geef het door aan een ieder, want sommige mensen zijn nog steeds hardhorend.

[quads id=1]

Einde aan haar leven

HLN.be schreef het volgende: Italiaanse verpleegster maakt einde aan haar leven uit schrik anderen besmet te hebben. Een Italiaanse verpleegster heeft zelfmoord gepleegd uit angst om anderen besmet te hebben met het coronavirus. Het spijtige voorval wordt nu aangewend om de mentale druk onder het medisch personeel bespreekbaar te maken.

Verpleegster uit Italië

[quads id=1]

Daniela Trezzi (34) stond paraat op de intensieve afdeling van een ziekenhuis in Monza. De Italiaanse stad -in vogelvlucht 14 kilometer van Milaan- ligt in Lombardije, de zwaarst getroffen regio van Italië. Sinds 10 maart bleef ze ziek thuis, een test wees uit dat ze inderdaad besmet was.

Italië coronavirus

“Ze stond onder zware stress omdat ze het niet kon verkroppen dat net zij het virus verder verspreid had”, aldus de Italiaanse vereniging van verpleegsters. “Haar eigen inspanningen om de crisis onder controle proberen te houden, verdwenen daarbij in het niets. Een week eerder was er ook al een gelijkaardig geval in Venetië.”

[quads id=1]

In Londen maakte een jonge verpleegster eveneens een eind aan haar leven. In het ziekenhuis waar ze werkte, waren acht coronadoden gevallen.

Alarmbel

Tijd dus om aan de alarmbel te trekken. “We hebben voor dit beroep gekozen in goede én in kwade tijden. De druk waar dokters en verplegers nu mee te kampen hebben, valt allerminst te onderschatten”, stelt de vereniging.

Intussen zijn in Italië al duizenden gezondheidswerkers positief getest hebben op het coronavirus. En meer dan dertig artsen hebben de strijd intussen al met hun leven moeten bekopen.

Bekijk hier de video’s ervan:

[quads id=1]

Bron: HLN.be

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland