President Bouterse geeft straks statement – coronavirus Suriname

Bouterse Suriname
Opgelet. Er is zojuist geen uitgebreide persconferentie gehouden in Suriname. President Desiré Bouterse zal straks een toespraak houden voor de Surinaamse samenleving in verband met de ontwikkelingen rond het COVID-19 coronavirus in Suriname.

[quads id=1]

Geef het door aan belanghebbenden. Bekijk de link voor meer informatie

Coronavirus Suriname

NII Suriname schreef het volgende: President Bouterse geeft statement COVID-19. President Desiré Bouterse spreekt de Surinaamse samenleving op vrijdag 27 maart 2020 toe in verband met de ontwikkelingen rond het COVID-19 coronavirus in Suriname.
[quads id=1]

Persmoment

Zo maakte kolonel Jerry Slijngaard bij het persmoment van het Nationaal COVID-19 Managementteam eerder op de dag bekend. Vanwege het belang van de toespraak van het staatshoofd heeft het reguliere persmoment aangepast plaatsgevonden, met het korte statement van kolonel Slijngaard.

Vragen van de pers

[quads id=1]

Kolonel Slijngard deelde verder mee dat de vragen die de pers op vrijdag 27 maart heeft opgestuurd op zaterdag 28 maart 2020 zullen worden beantwoord. Eveneens worden de voorstellen met betrekking tot de inrichting van het persmoment en ruimte meegenomen.

Straks om 20.00 uur

[quads id=1]

De samenleving vn Suriname wordt gevraagd afgestemd te zijn op het statement van het staatshoofd op onder meer de kanalen 8.2 en 8.3 omstreeks 20.00uur.

Later meer

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland