Politie treft 3 vrouwen in benarde positie aan in appartement te Paramaribo – buitenlander opgesloten

vrouw Paramaribo

Een ziekelijk jaloerse man is opgesloten door de politie. Hij heeft zijn exvriendin mishandeld. En om te voorkomen dat ze er vandoor zou gaan met een andere man, heeft hij haar vastgebonden in een appartement te Paramaribo

[quads id=1]

Haar vriendinnen, die op dat moment erbij waren, heeft hij ook vastgebonden. Wat denken sommige mannen? Vrouwen zijn niet jouw eigendom!!! Lees het officiële politiebericht voor meer informatie.

Politie Suriname

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Cubaan ingesloten voor vrijheidsbeneming van zijn ex-partner en haar vriendinnen. De 55-jarige Delmaris R. is op woensdag 18 maart, ter zake vrijheidsbeneming, aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten Deze verdachte had zijn ex-partner en twee van haar vriendinnen van hun vrijheid beroofd door ze vast gebonden in een appartement te houden.

In een appartement te Paramaribo

De reden waarom de verdachte Delmaris is overgegaan tot zijn daad is dat hij vindt, dat zijn ex-partner geen andere vriend mag hebben.

[quads id=1]

De liefdesrelatie tussen Delmaris en zijn partner is beëindigd nadat zij vanuit Cuba in Suriname waren aangekomen. Zij wonen nog wel in hetzelfde appartement. Tijdens een woordenwisseling mishandelde Delmaris zijn ex-vriendin en om te voorkomen dat zij het appartement zou verlaten bond hij haar vast en ook haar twee vriendinnen die op dat moment ook in het appartement waren.

Vast gebonden aangetroffen

[quads id=1]

Op dinsdag 17 maart kreeg de politie van het bureau Centrum Paramaribo een melding dat vrouwen in gijzeling werden gehouden in het appartement in kwestie. De politie ging ter plaatse voor onderzoek en trof de drie slachtoffers aan die uit hun benaderde positie bevrijdt werden. De vrouwen deden aangifte van vrijheidsbeneming tegen Delmaris waarbij zij ook aangaven dat hij hun bedreigd had met een vuurwapen. Op dat moment was de verdachte Delmaris niet ter plaatse.

De volgende dag

[quads id=1]

De volgende dag, woensdag 18 maart, meldde Delmaris zich aan op het politie bureau Centrum. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Delmaris, hangende het onderzoek, ingesloten. Delmaris en de slachtoffers hebben de Cubaanse nationaliteit.

Deze zaak is voor nader onderzoek door de politie van het bureau Centrum overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Bron: Politie Suriname
https://www.politie.sr/cubaan-ingesloten-voor-vrijheidsbeneming-van-zijn-ex-partner-en-haar-vriendinnen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland