7 maanden oude baby besmet door zijn oma – coronavirus Amerika – video

baby Amerika
Een triest bericht uit Amerika. Het vreselijke coronavirus treft niet alleen ouderen en risicogroepen, ook gezonde volwassenen en kinderen moeten soms vechten voor hun leven nadat ze besmet zijn geraakt.

[quads id=1]

Deze zeven maanden oude baby is besmet met het Covid-19 virus. Bekijk het bericht voor meer informatie over de kleine en kijk ook naar de video’s. Zijn moeder vertelt de wereld haar verhaal. Ook zij wil andere ouders waarschuwen. Ga in (zelf) isolatie als je ziek bent of denkt dat je ziek bent want je kunt het leven van anderen in gevaar brengen. Ook het leven van je (klein) kinderen. Geef dat door aan iedereen!! Beterschap kleintje.

[quads id=1]

Kind uit Amerika

De kleine Emmett Doster uit Amerika is een van de jongste mensen die positief testte op Covid-19. Vorige week kreeg de zeven maanden oude jongen hoge koorts en zijn moeder besefte meteen dat er iets goed fout was.

baby Amerika

Courtney begon kinderartsen en ziekenhuizen te bellen en ze was drie uur lang aan de telefoon om te vragen/smeken of  haar kind op het coronavirus getest kon worden.

[quads id=1]

Het was heel beangstigend. Uiteindelijk slaagde Courtney erin om een test te regelen voor haar Emmett. De resultaten waren pas 24 uur later bekend. Hij was inderdaad besmet. Die nacht voor de uitslag  werd zijn situatie erger.

De bezorgde moeder vertelde: “Rond 3 uur ’s nachts versnelde zijn ademhaling en kregen we zijn hele hoge koorts maar niet omlaag.”

[quads id=1]

“Zijn hoesten wordt erger wanneer hij slaapt en dat is echt zorgwekkend.” Het is nog steeds een nachtmerrie voor zijn moeder. De jongen is nog ziek en zijn kleine lichaampje vecht dapper tegen het virus. Er is geen medicijn dat hij kan nemen, dus hij moet gewoon uitzieken.

baby AmerikaHet ziet ernaar uit dat zijn eigen oma hem heeft besmet met het coronavirus. Zij was namelijk twee weken eerder positief getest. Zijn moeder waarschuwt anderen:  Kijk naar mijn verhaal en realiseer je hoe belangrijk het is om jezelf te isoleren als je ziek bent of als je denkt dat je ziek bent. Je kunt anderen namelijk besmetten. Ook baby’s.

Beterschap kleintje

Video

[quads id=1]

Bekijk hier een video. Zijn moeder vertelt ook erover erover:

Bron: De beste zinnetjes
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland