14-jarige vondeling zoekt biologische moeder in Suriname

moeder Suriname
Een hele bijzondere oproep. Meisje van 14 jaar is opzoek naar haar biologische moeder.

Het meisje werd 14-jaar geleden te vondeling gelegd in Suriname. Ze wil graag weten wie haar moeder is. Het meisje is overigens erg gelukkig. En ze neemt haar moeder niets kwalijk. Maar toch wil ze meer weten.

[quads id=1]

Bekijk haar emotionele oproep in het bericht. Er wordt zelfs een flink geldbedrag uitgeloofd voor de gouden tipgever. Ook wordt de moeder beloond. Weet jij iets? Maak dan contact!!! Contactgegevens in de officiële oproep van het advocatenbureau die haar helpt. Geef het bericht door aan een ieder in Nederland en Suriname. Wellicht kan haar moeder gevonden worden. Misschien zoekt ze zelf ook al jaren naar haar dochter? Hopelijk kunnen ze elkaar snel in de armen vliegen <3

[quads id=1]

Hi, ik ben een meisje van 14 jaar oud. Als baby heeft mijn biologische moeder mij te vondeling laten leggen in Suriname. Ik ben opgegroeid in een familie die heel veel van mij houdt en waar ik heel gelukkig ben. Maar ik zou natuurlijk wel willen weten waar ik vandaan kom en wie mijn biologische moeder is. Ik ben niet boos op haar, maar ik zou graag willen weten waarom.

[quads id=1]

Zou je mij kunnen helpen aan antwoorden dan kan je mij contacten via [email protected] Alle berichten worden discreet in behandeling genomen. Dank je wel!

moeder Suriname

[quads id=1]

\\Bron Facebook
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland