Twee mannen vermoord – politie Suriname – video

politie Suriname

Heel erg dit: 2 mannen vermoord in Suriname

Hierbij het officiële politiebericht omtrent een dubbele moord in Suriname. Twee mannen zijn dood aangetroffen bij een krabben- en fruitverkoop stand. 1 persoon is aangehouden. Meer informatie in het bericht.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Levensberoving langs de Martin Luther Kingweg. De ontzielde lichamen van twee manspersonen zijn vanochtend woensdag 25 maart bij een krabben- en fruitverkoopstand, langs de Dr. Martin Luther Kingweg, aangetroffen. De mannen hielden vermoedelijk de wacht bij de verkoopstands. Hun juiste personalia is vooralsnog niet bekend bij de politie.

[quads id=1]

De politie van het bureau Latour kreeg omstreeks half vijf vanochtend de melding van het geval. De politie trof twee lijken ter plaatse aan. Een omstander liet de politieambtenaren hun aandacht vestigen op een man die in de Menckendamweg liep. Deze weg is niet ver van de verkoopstand verwijderd.

Toen de man door had dat de politie hem tegemoet reed rende hij weg waarbij hij een zak, die hij met zich mee droeg, over een schutting een terrein opgooide.

Het gelukte de wetsdienaren om de man aan te houden en om de zak terug te vinden. In de zak zijn scherpe voorwerpen en een zaktelefoon aangetroffen. De man is een oud bekende van de politie, die eerder voor ernstige strafbare feiten in de gevangenis heeft gezeten.

[quads id=1]

De politie heeft sterk het vermoeden dat deze man betrokken is bij de levensberovingen. De politie van latour heeft deze zaak overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. De lijken zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

Bekijk hier een korte video ervan:

[quads id=1]

Nadere berichten volgen.
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland