Prins Charles is ook positief gestest – Coronavirus in het Engels koningshuis – video’s

charles Engeland

Eerder werd al in de media bekend gemaakt dat een medewerker van het Engelse Koningshuis besmet was met het Covid – 19 virus. Velen maakten zich toen zorgen om de gezondheid van de ’toch wel oude’ koningin.

[quads id=1]

Na meerdere test op het alle personeelsleden en de koninklijke familie is nu ook de toekomstige koning, prins Charles, besmet met het coronavirus. Meer informatie in het bericht.

[quads id=1]

PRINCES Charles, 71, is positief getest op het coronavirus, dat heet het Clarence House vandaag bekendgemaakt. De toekomstige koning vertoont milde symptomen, maar blijft in “goede gezondheid”. De afgelopen dagen heeft de prins thuis gewerkt en dat zal zo blijven.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen de prins beterschap toe.

Bekijk hier de video:

En meer over de prins:

charles Engeland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland