Mijn man 46-jarige man Donnie Karijopawiro is overleden in Suriname – foto’s

overleden Suriname
Hij mag rusten – Maar voor ons – een gemis

Hierbij maakt de diepbedroefde Joan Karijopawiro – Moestadja mede namens de families Karijopawiro en Moestadja bekend dat haar man Donnie Karijopawiro is overleden in Suriname. Hij is 46 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. En kijk naar de gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen mevrouw Joan, moeder Legijem, kinderen en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Stil
Hij mocht gaan
Het is goed
Hij mag rusten

Maar voor ons
Een gemis
Nu alles

Stil geworden is.

Heel bedroefd maar toch dankbaar dat zijn lijden is verlost.
Hierbij maken wij bekend dat onze innig geliefde man, zoon, broer, vader, opa en neef

Donnie Karijopawiro

Uit Suriname, het tijdige met het eeuwige heeft verwisseld.
Hij is 46 jaar geworden

Moge zijn ziel in vrede rusten.

Namens;
– Vrouw (Joan Karijopawiro – Moestadja)
– Kinderen (Chavelli & Chelbie Karijopawiro)
– Kleinkinderen ( Erchenero & Caydee)

– Moeder Legijem Karijopawiro

– Danny Karijopawiro & gezin
– Crosby Karijopawiro
– Marylyn Karijopawiro & gezin

– De familie Moestadja.

Ps: Vanwege het virus Covid-19 graag de condoleances via de app/bericht te doen. Niet telefonisch.

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland