Live video – coronavirus in Suriname – nieuwe maatregelen, Luitenant – Kolonel Danielle Veira in thuis quarantaine

overleden Suriname

Let op, we moeten nu 2 meter van elkaar verwijderd staan. Dus niet meer 1,5 meter. Regels veranderen! Er zijn op dit moment 8 positief geteste personen in Suriname.

[quads id=1]

Luitenant – Kolonel Danielle Veira, directeur Nationale Veiligheid, is per vandaag in zelf quarantaine gegaan. We hebben contact met haar vanuit huis. Meer hierover en over de andere maatregelen getroffen door de verschillende ministeries in het bericht en bekijk de video en luister naar Kolonel Viera. Geef het door aan iedereen!

[quads id=1]

Coronavirus Suriname

Het aantal coronavirus patiënten in Suriname is 8. Er zitten 301 mensen in thuis quarantaine. Bekijk het bericht en kijk NU direct naar de live video. Luister welke maatregelen getroffen zijn door de verschillende ministeries. Geef het door aan iedereen!!

Coronavirus Suriname

Luitenant-Kolonel Danielle Veira, directeur Nationale Veiligheid, is per vandaag in zelf quarantaine gegaan. Veira die tevens leiding geeft aan het Nationaal COVID-19 Managementteam (NCMT), is in contact geweest met een diplomaat die positief is getest op het COVID-19 virus.

[quads id=1]

Uit voorzorg

Uit voorzorg blijven Veira en het team waarmee ze dagelijks nauw samenwerkt, thuis totdat nader orde. De werkruimten van de directeur, alsook de persruimte waarin dagelijks de COVID-19 persconferentie plaatsvindt, worden grondig ontsmet.

Er is tot dusver geen direct gevaar voor personen waarmee Veira in contact is geweest (zogenoemde 2e en 3e contacten), maar er is – eveneens uit voorzorg – advies gevraagd van medici. Het advies wordt afgewacht.

[quads id=1]

coronavirus Suriname

Vanuit Huis

De directeur werkt thans van huis uit en is volledig toegerust met technische en digitale hulpmiddelen om haar werkzaamheden zonder enige stagnatie te kunnen uitvoeren.

Bekijk hier de video met de persconferentie

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland