Franse ambassadeur Joly besmet met coronavirus in Suriname – Danielle Veira in quarantaine

coronavirus Suriname

Lastig zo: De Franse ambassadeur Joly is gisteren als achtste persoon in Suriname positief getest op het coronavirus. De directeur Nationale Veiligheid, Danielle Veira, is samen met een aantal leden van het COVID-19 managementteam in quarantaine

[quads id=1]

Kolonel Jerry Slijngaard, neemt vanaf vandaag de leiding. Bekijk het bericht voor meer informatie. Hopelijk zijn ze allemaal ok!!

[quads id=1]

Coronavirus Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Breaking: Slijngaard leidt nu managementteam Covid-19. Kolonel Jerry Slijngaard, coördinator van het Nationaal Coördinatie Rampenbeheersing (NCCR), is vanaf vandaag belast met het Covid-19 team. De directeur Nationale Veiligheid, Danielle Veira, is in thuis quarantaine.

[quads id=1]

Het deel van het team dat in contact was met de Franse ambassadeur Antoine Joly is in quarantaine. Joly is gisteren als achtste persoon in Suriname positief getest.

Starnieuws verneemt dat gelijk nadat de diplomaat positief getest is, nagegaan is wie allemaal contact met hem heeft gehad. De Franse ambassade is sinds vanmorgen gesloten. Het personeel moet thuisblijven.

[quads id=1]

Ook het ministerie van Buitenlandse Zaken had contact met de ambassadeur. Daar is het gebouw intussen ook ontsmet. Of er ook mensen van Buitenlandse Zaken in quarantaine zijn, is nog niet bekend. Gisteren waren journalisten op de persconferentie ook in contact met een groot deel van het managementteam. Wat dit betekent voor al de mensen die de persconferenties bijwonen, moet nog blijken.

[quads id=1]

Starnieuws zal vandaag de persconferentie via de televisie volgen.

Bron: Starnieuws Suriname
https://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/57756

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland