Video’s – Coronavirus medicijn uit Cuba in april beschikbaar. Proeforder kan 100 tot 200 zieke mensen in Suriname behandelen

coronavirus Suriname
De bestelling is geplaatst. Het medicijn dat ons zou kunnen helpen met het bestrijden van het coronavirus is onderweg naar Suriname. Met dit medicijn kunnen de mensen die besmet zijn met het Covid-19 virus worden behandeld

[quads id=1]

Binnen de gemeenschap uiten mensen hun zorgen en onzekerheden. ‘Wat is dit voor medicijn? We zijn toch geen proefkonijnen’. Etc. Bekijk het officiële bericht vanuit de overheid voor meer informatie en kijk naar de video’s die we hebben gevonden omtrent dit medicijn. Kan dit het einde van de corona – crisis betekenen? Dat is goed nieuws toch?

[quads id=1]

coronavirus Suriname

Proef order

Op de Covid-19 Suriname officiële website stond het volgende: De overheid heeft een proef order geplaatst voor de medicatie uit Cuba ten aanzien van het behandelen van patiënten die besmet zijn met het COVID-19 virus.

Het is de bedoeling dat deze partij medicatie bestaande uit 2100 ampullen in de eerste week van april in ons land arriveert.

[quads id=1]

Patiënten

De medische specialisten zullen het gebruik van de medicijnen op de patiënten goed monitoren waarna ze zullen besluiten om nog een partij te importeren. De medicamenten komen van het bedrijf Bio Cuba Farma en de naam van het medicament is Interféron Alfa-2B. Een patiënt in redelijke conditie heeft 5-10 – en degene die er slechter aan toe zijn hebben tussen de 10 en 20 ampullen nodig.

[quads id=1]

Video’s

Met deze voorraad kunnen tussen de 100 en 200 patiënten geholpen worden. Bekijk de verschillende video’s de we hierover hebben gevonden. Let op. Sommige zijn in het Spaans:

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland