Let op het Kwiekwie seizoen in Suriname bijna gesloten

kwie kwie Suriname
Hou je ook van lekkere verse Kwiekwies? Je gaat het even moeten doen met die uit de diepvries want het seizoen is straks gesloten. Van 1 april tot en met 15 juli 2020 is het in Suriname verboden om kwiekwie’s te vangen.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de brief vanuit het ministerie te lezen. Geef het door aan een iedereen om boetes/sancties te voorkomen. Zijn Kwiekwie’s uit de diepvries net zo lekker als die verse? Of eet je die helemaal niet?

[quads id=1]

Kwiekwie Suriname

Lees ook: Marktkoopman opgesloten na verkoop kwie-kwies

Bekijk onderstaande brief vanuit het ministerie en geef het door aan belanghebbenden:

kwiekwie Suriname

[quads id=1]

Lees ook: Let op het Kwiekwie seizoen in Suriname is gesloten SRD 100 boete per Kwiekwie

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland