Home Redactie

Aantal coronavirus patiënten in Suriname gestegen naar 7 – 301 mensen in thuis quarantaine – live video

Helaas moeten we melden dat het aantal patiënten met het coronavirus in Suriname is gestegen. Er zijn nu 7 coronavirus patiënten in Suriname en 301 mensen zitten in thuis quarantaine

Bekijk het bericht en kijk NU direct naar de live video. Luister welke maatregelen getroffen zijn door de verschillende ministeries. Geef het door aan iedereen!!

Coronavirus Suriname

NII Suriname schreef het volgende: De teller van COVID-19 is tijdens de 11e Persconferentie van COVID-19 UPDATE gestegen naar 7. Dit is medegedeeld door minister Antoine Elias van Volksgezondheid. De persoon is de echtgenoot van de eerste COVID-19 positief geteste mevrouw.

Vooraf deze mededeling bevestigde de bewindsman de 6e besmetting die gisteravond op de website www.covid-19.sr was bijgewerkt.

Na observatie

Minister Elias ging daarna in op de gezondheidstoestand van de 6 personen. 2 personen zullen worden overgebracht naar de klinische afdeling voor COVID-19 patiënten die herstellende zijn. Als na observatie en onderzoek blijkt dat zij geen COVID-19 symptomen meer hebben, worden zij gezond verklaard en mogen huiswaarts. De gezondheid van de overige 4 personen verkeert in stabiele toestand.

coronavirus Suriname

website

Live persconferentie nu gaande:

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland