Aantal coronavirus patiënten in Suriname gestegen naar 7 – 301 mensen in thuis quarantaine – live video

coronavirus Suriname
Helaas moeten we melden dat het aantal patiënten met het coronavirus in Suriname is gestegen. Er zijn nu 7 coronavirus patiënten in Suriname en 301 mensen zitten in thuis quarantaine

[quads id=1]

Bekijk het bericht en kijk NU direct naar de live video. Luister welke maatregelen getroffen zijn door de verschillende ministeries. Geef het door aan iedereen!!

Coronavirus Suriname

[quads id=1]

NII Suriname schreef het volgende: De teller van COVID-19 is tijdens de 11e Persconferentie van COVID-19 UPDATE gestegen naar 7. Dit is medegedeeld door minister Antoine Elias van Volksgezondheid. De persoon is de echtgenoot van de eerste COVID-19 positief geteste mevrouw.

Vooraf deze mededeling bevestigde de bewindsman de 6e besmetting die gisteravond op de website www.covid-19.sr was bijgewerkt.

[quads id=1]

Na observatie

Minister Elias ging daarna in op de gezondheidstoestand van de 6 personen. 2 personen zullen worden overgebracht naar de klinische afdeling voor COVID-19 patiënten die herstellende zijn. Als na observatie en onderzoek blijkt dat zij geen COVID-19 symptomen meer hebben, worden zij gezond verklaard en mogen huiswaarts. De gezondheid van de overige 4 personen verkeert in stabiele toestand.

coronavirus Suriname

website

[quads id=1]

Live persconferentie nu gaande:

[quads id=1]

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland