63 coronavirus doden erbij in Nederland en meer dan 5000 besmettingen – video’s

0

Opnieuw een zeer triest dieptepunt. In 1 dag zijn er 63 doden bijgekomen in Nederland. Het aantal coronavirus besmetting stijgt ook in een zeer onaangenaam tempo.

Het aantal is opgelopen naar 5560. In een dag tijd zijn er 811 nieuwe besmettingen geconstateerd. Dat betekent dat er heel veel meer zijn bijgekomen. Niet een ieder wordt getest. bericht voor meer informatie daarover en ijk naar de nieuwe video’s. Alle centrale examens zijn geannuleerd. Er zijn gisteren weer nieuwe en strengere maatregelen getroffen. Bekijk de video ervan. Deel het met een ieder! Blijven jullie ook thuis, of gaan jullie nog steeds op straat?

Dodental coronavirus in Nederland stijgt met 63 met naar 276. Nog eens 63 personen in Nederland zijn overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Hiermee is het dodental opgelopen tot 276, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) maandagmiddag in de dagelijkse update.

De leeftijd van de overledenen ligt tussen de 55 en 97 jaar.

Het aantal bevestigde besmettingen is met 811 gestegen naar 5.560. Een dag eerder was het virus bij 4.749 personen geconstateerd. Het werkelijke aantal besmettingen ligt hoger. Door de beperkte testcapaciteit kan niet iedereen getest worden.

Bekijk de video’s:

Bron: NU
https://www.nu.nl/coronavirus/6039895/dodental-coronavirus-in-nederland-stijgt-met-63-met-naar-276.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.