Waterkant Paramaribo niet meer de hele dag open! Coronavirus Suriname – video persconferentie

waterkant Paramaribo

De Waterkant te Paramaribo gaat alvast op een gedeeltelijke ‘Lock down’. Dit zal vanaf vandaag gedurende de avonduren plaatsvinden. Dit is 1 van de strenge maatregelen die getroffen zijn om het aantal besmettingen met het coronavirus te beperken in Suriname.

[quads id=1]

Ook alle openbare vermakelijkheden, tourbussen en de markt aan de Jodenbreestraat zijn stopgezet. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk teven naar de persconferentie van vandaag met de nieuwe updates van de verschillende ministeries.

[quads id=1]

coronavirus Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Coronacrisis: Waterkant van 18:00-06:00 uur op slot. Waterkant is vanaf zondag niet meer de hele dag open. Per zondagavond zes uur is de Waterkant niet meer 1×24 uur open. Districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost heeft bekendgemaakt dat de units tegenover de Centrale Bank van Suriname tot nader order van zes uur ’s avonds tot zes uur ’s morgens gesloten zullen zijn.

De beperking van Waterkant was één van de nieuwe, verscherpte maatregelen die de burgervader zondag aankondigde tijdens de dagelijkse persconferentie. Hij deed ook een beroep om thuisfeestjes en huwelijken te verschuiven naar een nader te bepalen datum. De dc herinnerde eraan dat “alle openbare vermakelijkheden” zijn stopgezet. Daartoe behoren volgens hem ook de tourbussen.

[quads id=1]

Jodenbreestraat Paramaribo

Nerkust gaf mee dat de markt van de Jodenbreestraat te Paramaribo per zaterdag is stopgezet. Het gaat om iedereen die er verkoopt. Alle andere markten zijn wel open. Hij noemde onder meer de Kwattamarkt te Paramaribo, de markt van Leiding en die van de Indira Gandhiweg als plekken waar “onder een bepaalde bezetting” het publiek in de gelegenheid is om groenten, fruit en andere zaken te kopen”.

Bekijk hier de video van de persconferentie van vandaag:

[quads id=1]

Bron: DWT

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland