Meisjes van 13 en 16 jaar worden betaald voor omgang – politie Suriname

politie Paramaribo
Een zeer zorgwekkend bericht uit Paramaribo. Twee meisjes van 13 en 16 jaar zijn door de politie aangetroffen in een woning. Het vermoeden bestaat dat de jonge meisjes mannen daar ontvingen.

[quads id=1]

Hoe komt het dat zulke jonge meisjes zich bezig houden met dit soort activiteiten? De meisjes zijn al een tijdje niet thuis geweest. Hoe komt het dat hun ouders hen niet als vermist hebben opgegeven? Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Waarom spelen meisjes van 13 jaar niet meer met poppen?

[quads id=1]

Meisjes in Paramaribo

Twee jeugdigen ingesloten ter zake bezetting van de woning van een derde gebouw of grond van derden. De 16-jarige B.B. en de 13 jarige- C.O. zijn op woensdag 18 maart door de politie van het bureau Latour te Paramaribo aangehouden ter zake overtreding van artikel 411a van het Surinaams Wetboek van Strafrecht, dat praat over bezetting van gebouw of grond van derden. De meisjes hielden de woning van een mevrouw bezet. Zij zit momenteel in het buitenland. Een zus van de eigenaresse van de woning deed aangifte bij de politie. De meisjes waren de woning binnen gedrongen nadat zij een toegangsdeur geforceerd hadden.

[quads id=1]

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat B.B. en C.O. enkele weken terug van huis zijn weggelopen. Het vermoeden bestaat dat zij aan commerciële omgang deden in het huis omdat in de avonduren verschillende mannen ter plaatse verschenen.

Haar moeder

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de meisjes in verzekering gesteld door de politie. Vervolgens bracht de politie de moeder van het 16 jarig meisje in beeld. Haar moeder verklaarde het volgende aan de politie. Dat haar dochter het tot een gewoonte heeft gemaakt om van huis weg te lopen. Voorts dat zij geen aangifte van vermissing heeft gedaan toen haar dochter de laatste keer van huis is weggelopen.

[quads id=1]

Frans – Guyana

Met betrekking tot de 13 jarige is gebleken dat zij vanuit ons buurland Frans-Guyana illegaal Suriname is binnen gekomen. Van haar is hoogstwaarschijnlijk ook geen aangifte van vermissing gedaan bij de politie. De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Bron: Politie Suriname

Twee jeugdigen ingesloten ter zake bezetting van gebouw of grond van derden


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland