Live video – Coronavirus Suriname – Medicijnen uit Cuba – Nieuwe griep poli’s – Meerdere donaties ontvangen – SZF nieuwe procedure

coronavirus Suriname

De medicijnen uit Cuba komen binnen, nieuwe griep poli’s, meerdere donaties ontvangen, Nickerianen in thuis quarantaine, SZF is NIET op slot en meer!!!!!

Bekijk hier NU de officiële persconferentie omtrent de genomen maatregelen binnen de verschillende ministeries.

[quads id=1]

Vandaag ook extra aandacht omtrent zaken als de verschillende griep poli’s en het aantal mensen in quarantaine. Tevens zijn er een aantal donaties ontvangen van organisaties en ondernemers binnen en buiten Suriname. Bekijk de link voor meer informatie. We bedanken alle donateurs. Samen staan we sterk

[quads id=1]

Coronavirus Suriname

We kunnen u alvast mededelen dat er GEEN avondklok komt morgen. Het nieuws dat circuleert op social media berust niet op waarheid. Bekijk de video en deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video van de de tiende perdconerentie:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland