5 coronavirus patiënten in Suriname en 123 mensen in quarantaine – update video

coronavirus Suriname

“Het corona virus zie je niet, maar het kan overgedragen worden. Het blijft lang hangen op voorwerpen en wordt overgedragen door vocht van de neus, mond en schaamdelen”.

[quads id=1]

Dat zegt Danielle Veira, van het COVID-19 team. Er zijn tot nu toe nog steeds 5 positief geteste personen in ons land. Een groot aantal zit in quarantaine. Het aantal kan stijgen indien mensen ongehoorzaam blijven en de eigen hygiëne niet in acht nemen. Bekijk de Nieuwe video van de regering met alle belangrijke maatregelen die getroffen zijn in Suriname. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn. Wat doe jij om het virus niet te krijgen?

Coronavirus Suriname

[quads id=1]

coronavirus Suriname
Situatie op maandagochtend 23 maart 2020

Op dit moment zijn er nog 5 positief geteste personen in Suriname. Danielle Veira, van het Nationaal COVID-19 Managementteam roep de samenleving op om de maatregelen en instructies van de overheid, het ministerie van Volksgezondheid en het Managementteam in acht te nemen. Bekijk de video voor meer informatie daarover.

[quads id=1]

Kolonel

Desgevraagd gaf Veira te kennen dat er nog geen piek in Suriname is, maar deze kan wel komen indien mensen ongehoorzaam blijven en de eigen hygiëne niet in acht nemen. “Het virus zie je niet, maar het kan overgedragen worden. Het blijft lang hangen op voorwerpen en wordt overgedragen door vocht van de neus, mond en schaamdelen”.

[quads id=1]

Verspreiding

Een belangrijke video omtrent het Covid-19 Coronavirus in Suriname. De video betreft een samenvatting van (bijna) alle getroffen maatregelen die de verschillende ministeries getroffen hebben om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Laten we samen met de staat Suriname de gezondheid van onszelf en van een ander serieus nemen. Deel de video het een ieder, zodat we allemaal op de hoogte zijn!

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bron:

https://www.deboodschap.today/aantal-covid-19-gevallen-nu-op-5/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland