213 doden en 4.749 besmettingen – Update coronavirus in Nederland – video

coronavirus Nederland
Wederom een zeer trieste bekendmaking van het RIVM Nederland: Het aantal overledenen is binnen 24 uur gestegen met 34. In totaal zijn er nu al 4.749 coronavirus besmettingen. Het aantal ligt vele malen hoger, veel mensen worden niet eens getest!

[quads id=1]

Er is nog steeds geen sprake van een total lockdown. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de nieuwe video’s over dit onderwerp. Je ziet steeds vaker mensen met een mondkapje over straat. Maar helpt het eigenlijk wel? Bekijk de video daarover. Kijk hem samen met je kinderen! Het is heel belangrijk om hen op hun manier te vertellen over deze ziekte!!

[quads id=1]

Coronavirus Nederland

Nu.nl schreef het volgende: Dodental coronavirus opgelopen met 34, nu 213 overledenen in Nederland. Het aantal mensen dat in Nederland is overleden aan de gevolgen van het coronavirus is opgelopen tot 213. Sinds zondag zijn er 34 dodelijke slachtoffers bij gekomen, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) maandagmiddag in de dagelijkse update.

[quads id=1]

Doden

Zondag kwamen er nog 43 dodelijke slachtoffers bij. Vrijdag en zaterdag overleden op beide dagen dertig mensen. De leeftijd van de overledenen ligt tussen de 55 en 97 jaar. De gemiddelde leeftijd van mensen die in Nederland aan COVID-19 zijn overleden, is nu 82 jaar.

Bijna 5000

Het aantal bevestigde besmettingen is gestegen tot 4.749. Zondag lag dat aantal nog op 4.202. Dit is niet het werkelijke aantal besmettingen. Dat aantal ligt veel hoger, doordat lang niet iedereen meer wordt getest vanwege de schaarste testcapaciteit. Vooral patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen en zorgverleners worden getest.

[quads id=1]

Brabant

De meeste positief geteste mensen wonen in de provincie Noord-Brabant (1.558). De provincies Zuid-Holland (647) en Noord-Holland (600) tellen na Noord-Brabant de meeste besmettingen.

Video van NPO Zapp voor de kinderen over het gebruik van een mondkapje:

Bron: NU.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland