43 doden in één dag, nu 4.204 coronavirus besmettingen in Nederland – video’s

coronavirus Nederland

Dit gaat niet de juiste kant op mensen in Nederland!! Helaas weer een nieuw dieptepunt. Het aantal overledenen binnen 24 uur is niet eerder zo hoog geweest. In totaal zijn er nu al meer dan 4000 besmettingen

[quads id=1]

Veel mensen in Nederlanden verwachten of hopen dat de regering een besluit neemt: Total lockdown!! Hopen jullie dat ook of zal het, zoals anderen beweren, niet veel uitmaken? Bekijk het bericht voir meer informatie en kijk naar de nieuwe video’s over dit onderwerp. 3 dames zitten vast in Zuid – Amerika. Bekijk hun video

[quads id=1]

Nu.nl schreef het volgende: 43 doden op één dag, nu 4.204 bevestigde besmettingen in Nederland. De afgelopen 24 uur is het aantal mensen dat binnen Nederland overleed aan de gevolgen van het coronavirus met 43 patiënten gestegen naar 179, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zondag. Het RIVM signaleerde 573 nieuwe besmettingen, waarmee het totale aantal op 4.204 kwam.

Het aantal vastgestelde nieuwe besmettingen is gedaald ten opzichte van zaterdag, toen er 637 patiënten bijkwamen. Het werkelijke aantal besmettingen ligt echter veel hoger, doordat lang niet iedereen meer wordt getest. Het RIVM gebruikt de schaarse testcapaciteit voor andere prioriteiten.

[quads id=1]

Binnen Nederland overleden er nog niet eerder zoveel patiënten binnen één etmaal. Op vrijdag en zaterdag kwamen er zestig personen om het leven, gelijk verdeeld over beide dagen.

De leeftijd van de overledenen ligt tussen de 57 en 97 jaar, aldus het RIVM. Bijna duizend personen zijn nu opgenomen (geweest) in het ziekenhuis.

De meeste personen die positief zijn getest, wonen in Noord-Brabant. Daar zijn 1.404 mensen besmet met het coronavirus. Daarna komen Zuid-Holland met 585, Noord-Holland met 535 en Limburg met ruim 400 coronapatiënten.

[quads id=1]

De overheid verstuurde een NL-Alert met coronamaatregelen.

coronavirus  Nederland

NL-Alert om verspreiding virus te controleren. De Rijksoverheid verstuurde zondag een NL-Alert waarin Nederlanders gewezen werden op de maatregelen die zijn getroffen tegen het coronavirus. Men moet te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar houden en bij klachten binnenblijven.

Sinds zondag zijn er wereldwijd meer dan 300.000 besmettingen vastgesteld, aldus de Johns Hopkins University. Meer dan 13.000 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus, tegenover ruim 92.000 personen die gezond zijn verklaard.

Video’s:

[quads id=1]

Lees het volledige artikel bij de bron: nu.nl