32-jarige Deepak Dharampal in Rotterdam overleden – coronavirus Nederland

overleden Nederland
Waarschuwing van de familie: Mensen wees aub voorzichtig! Corona is niet niks!

De 32-jarige Deepak Dharampal uit Rotterdam Nederland was een gezonde jongeman. Hij overleed vanmiddag. Zijn familie verklaart op social media dat hij besmet was met het coronavirus.

[quads id=1]

Bekijk de link om het verhaal van de familie te lezen. Wij van FamilieNieuws wensen hen, zijn vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Overleden in Rotterdam

[quads id=1]

Het volgende deelde zijn familie op Facebook:
Speciaal voor iedereen die voor zijn leven vecht tegen oa het Coronavirus, met name mijn neefje van 32 jaar die hierdoor in coma ligt. 🙏🙏🙏

Geen hulp

Dagenlang heeft hij om hulp gevraagd, huisarts, ziekenhuis, iedereen weigerde hulp te bieden en stuurde hem naar huis met een pufje en ibuprofen.

Met veel doordrammen is hij vannacht met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, ondanks de veel te hoge koorts wilden ze hem niet ophalen, na 30 minuten reanimeren ligt hij in coma….nu vechtend voor zijn leven!

Helaas willen de dokters de stekker eruit trekken….. door reanimatie is zijn hart beschadigd. Mensen wees aub voorzichtig! Corona is niet niks!

Hij is inmiddels overleden r.i.p

Deepak Dharampal

~Esther~

[quads id=1]

overleden Nederland

[quads id=1]

Update RIVM vrijdag 20 maart 20120: KLIK hier
Honderden corona patiënten zijn erbij gekomen in Nederland. Om precies te zijn: 534 binnen 24 uur. Het totaal komt hiermee op 2994. In totaal zijn er nu al 106 mensen gestorven aan deze ziekte

We weten al dat de werkelijke cijfers veel hoger zijn. Gisteren is ook de 32-jarige Deepak overleden in Rotterdam. Zijn familie heeft aangegeven dat ook hij besmet was met het coronavirus maar dat de artsen zijn dood aan een hartstilstand wijten. Betekent dit dat het werkelijke aantal doden ook hoger ligt? Belangrijk is om te weten: Ja, er gaan meer oudere mensen dood, maar er worden ook jonge mensen ziek! Hoe besmettelijk is het virus eigenlijk? Kijk naar de video daarover met je kinderen!!

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland