30 mensen overleden binnen 1 dag – totaal bijna 3000 coronavirus patiënten in Nederland – video

coronavirus Nederland
Honderden corona patiënten zijn erbij gekomen in Nederland. Om precies te zijn: 534 binnen 24 uur. Het totaal komt hiermee op 2994. In totaal zijn er nu al 106 mensen gestorven aan deze ziekte

[quads id=1]

We weten al dat de werkelijke cijfers veel hoger zijn. Gisteren is ook de 32-jarige Deepak overleden in Rotterdam. Zijn familie heeft aangegeven dat ook hij besmet was met het coronavirus maar dat de artsen zijn dood aan een hartstilstand wijten. Betekent dit dat het werkelijke aantal doden ook hoger ligt? Belangrijk is om te weten: Ja, er gaan meer oudere mensen dood, maar er worden ook jonge mensen ziek! Hoe besmettelijk is het virus eigenlijk? Kijk naar de video daarover met je kinderen!!

[quads id=1]

NOS schreef het volgende: RIVM: 30 mensen overleden in laatste 24 uur in Nederland. Sinds de laatste update van het RIVM, gisteren, zijn 534 mensen positief getest. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 2994, zegt het instituut op basis van aangeleverde gegevens. Onder hen zijn 725 mensen die werken in de zorg.

[quads id=1]

30 mensen zijn de afgelopen 24 uur overleden aan het coronavirus. In totaal zijn er nu 106 mensen in Nederland gestorven aan de ziekte. Hun leeftijd ligt tussen 63 en 95 jaar. In totaal zijn 643 patiënten opgenomen geweest in een ziekenhuis.

De meeste positief geteste mensen wonen in de provincie Noord-Brabant, namelijk 1012 personen. Daarna komen de meeste ziekmeldingen uit Zuid Holland (405), Limburg (366) en Noord-Holland (353).

Over Deepak

[quads id=1]

Note: Gisteren is de 32-jarige Deepak overleden in Nederland. Volgens zijn familie was hij ok besmet met het Coronavirus. Het RIVM meldt dat er 106 mensen overleden aan het coronavirus. In de leeftijden van 63 tot 95 jaar. Let wel dit zijn de officiële cijfers. Volgens de familie van Deepak willen de artsen zijn dood wijten aan hartfalen. Dat kan de reden zijn dat zijn dood niet is meegeteld. Desalniettemin wensen wij de familie heel veel sterkte met dit verlies. Zij weten wat zij meemaken. Belangrijk om te weten is dat het coronavirus niet alleen voor oudere is. Ook jonge mensen worden ziek.

Hoe besmettelijk is het virus eigenlijk? Kijk naar de vide:

Bron: NOS
32 jarige Deepak overleden in Rotterdam

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland