Moeder van 9 kinderen in nood na dood van baby – staat Suriname betaalt uitvaart

baby Suriname
“Mama, zus heeft baby doodgemaakt.” Een dag om nooit te vergeten voor de hardwerkende mama van 9 kinderen. Haar dochter van 11 jaar duwde een pit in het mondje van haar baby. Zus is nu bij Opa Doeli.

En nu moet mama ook nog haar huis uit. Wat een ellende. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het vreselijke incident. Vandaag wordt haar baby’tje ten grave gedragen. De staat Suriname helpt haar. Tevens wordt mama bijgestaan door Stichting Dja Dja Uma Tide (foto). Wij van FamilieNieuws wensen haar en de overige kinderen heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook een bijdrage leveren? Maakt u dan contact met de stichting. Geef het door aan anderen! Samen staan we sterk

Baby in Suriname

DWT Suriname schreef het volgende: STAAT BETAALT UITVAART GESTIKTE BABY. De twee maanden jonge Juriano die op 8 maart door verstikking om het leven kwam, wordt vandaag begraven op staatskosten. Zijn zus van elf jaar duwde de pit van de rambutan in de keel van de baby met het noodlottige gevolg.

Baby doodgemaakt

De moeder schrok wakker door het gillen van de andere kinderen: “Mama, ‘X’ heeft uw baby doodgemaakt.” De vrouw die twee shifts had gedraaid bij een fastfoodzaak, rende de straat op om hulp te zoeken, maar het mocht niet baten. Het lichaampje werd al blauw.

Opa Doelie

Het elfjarige meisje is voor begeleiding en verhoor ondergebracht in de jeugdopvang Opa Doelie Suriname. Volgens de moeder is het niet de eerste keer dat ze onhandelbaar gedrag vertoonde. Zo had ze eens een ander broertje mishandeld.

Minister Misiekaba

Van het ministerie van olv Minister Andr√© Misiekaba kreeg mama bericht dat de begrafeniskosten gedekt zouden worden. Helaas moet mama binnen twee weken ook haar huis uit. “Waar moet ik naar toe met mijn kinderen?” vraagt de radeloze moeder zich af.

Dja dja Uma

moeder baby Suriname

baby Suriname

Stichting Dja Dja Uma Tide onder leiding van Lucille Hardenberg steunt de moeder uit Suriname ook. Wilt u ook een bijdrage leveren? Maakt u dan contact met de stichting via hun Facebookpagina. Geef het door aan anderen!

Geschreven door Naomi Hoever
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland