Nog 2 mensen positief getest met het coronavirus – Suriname – video

coronavirus Suriname

Hierbij de live uitzending van de PERSCONFERENTIE COVID-19 van Suriname. Helaas moeten we u melden dat het aantal positief geteste personen nu meer dan 1 is.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de live video. De live conferentie is nog steeds gaande. Blijf kijken voor meer informatie.

Persconferentie Suriname 19 maart 2020

[quads id=1]

Er zijn nu meerdere mensen met het coronavirus in Suriname. Er zijn 2 patiënten bijgekomen! 1 van hen is intussen weer terug in Nederland. Tevens zijn er 6 mensen getest. Deze personen vertoonden symptomen. Het resultaat is nog niet binnen!

Bekijk hier de persconferentie:

[quads id=1]

Ps. Voor dagelijkse updates check de website: www.covid-19.sr

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland