Nog 2 mensen positief getest met het coronavirus – Suriname – video

0

Hierbij de live uitzending van de PERSCONFERENTIE COVID-19 van Suriname. Helaas moeten we u melden dat het aantal positief geteste personen nu meer dan 1 is.

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de live video. De live conferentie is nog steeds gaande. Blijf kijken voor meer informatie.

Persconferentie Suriname 19 maart 2020

Er zijn nu meerdere mensen met het coronavirus in Suriname. Er zijn 2 patiënten bijgekomen! 1 van hen is intussen weer terug in Nederland. Tevens zijn er 6 mensen getest. Deze personen vertoonden symptomen. Het resultaat is nog niet binnen!

Bekijk hier de persconferentie:

Ps. Voor dagelijkse updates check de website: www.covid-19.sr

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.