Man maakt eind aan zijn leven uit vrees voor het Coronavirus – India – video

coronavirus India
Het coronavirus drijft sommige mensen tot absolute waanzin. Een man uit India heeft een eind aan zijn leven gemaakt omdat de kans aanwezig was dat hij besmet is geraakt

[quads id=1]

Hij kwam net terug uit Australië toen hij klachten kreeg. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis. Hij werd onderzocht, maar voordat de uitslag van de testen binnenkwam nam hij ‘het recht in eigen hand’ en sprong van de 7de verdieping. Bekijk het bericht en de bijbehorende video voor meer informatie omtrent dit incident en meer over de ontwikkelingen in India. India had tot aan gisteren 151 coronavirus patiënten. Lieve mensen opgelet. Besmetting met het coronavirus betekent echt niet meteen het einde van je leven!!!

[quads id=1]

Coronavirus in india

Hindustan Times schrijft het volgende: Man die mogelijk besmet is met het Coronavirus maakt eind aan zijn leven. Een man in India is gisteren van het dak van een ziekenhuis gesprongen. Hij is overleden.

Ziekenhuis

De man had vermoedelijk het coronavirus. Maar dat was nog niet bevestigd. De 35-jarige patiënt werd opgenomen in het ziekenhuis na klachten. De klachten kwamen overeen met de symptomen van het Covid-19 virus. De man werd opgenomen. En lag op de 7de verdieping van het ziekenhuis.

coronavirus India
De man in het ziekenhuis van India
Klachten

Hij keerde vorige week terug uit Australië waar hij verbleef. Hij kreeg hoofdpijn en andere klachten en werd meteen opgenomen omdat de kans groot was dat hij besmet was. Er werden al monsters verzameld maar de uitslag was nog niet binnen

[quads id=1]

Het feit dat hij vermoedelijk besmet was, werd teveel voor de man. Hij besloot om zelf maar een eind te maken aan zijn leven en sprong ’s nacht naar beneden! De politie maakt contact zijn familie om zijn beroep, zijn familieachtergrond etc te achterhalen. Heel droevig.

Het coronavirus is vergeleken met andere landen op de wereld niet zo explosief in India. Tot aan gisteren waren er ‘maar’ 151 positieve testresultaten.

Video

Bekijk hier een video erover. Kijk vanaf minuut 0.47:

[quads id=1]

Bron: Hindustan Times

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland