Coronavirus vlog – Ronald uit Nederland ontslagen uit het ziekenhuis – video’s

coronavirus Nederland
Hier een nieuwe vlog van Ronald de Klerk. De Surinaamse man uit Nederland die besmet is geraakt met het coronavirus. Hij heeft het ontzettend zwaar gehad. De laatste dagen waren een hel.

[quads id=1]

We hebben allemaal enorm met hem meegeleefd. Hij heeft het verloop van zijn ziekte namelijk gedeeld met de wereld. Hij hield elke dag een video blog bij. Hij is gelukkig weer beter en is ontslagen uit het ziekenhuis. Bekijk het bericht om zijn nieuwste video’s te bekijken en kijk ook naar de eerdere video’s die je misschien hebt gemist. Ronald is blij. Hij zegt dat hij het in ieder geval niet meer kan krijgen. Maar is dit echt zo? Ook meer informatie daarover in het bericht

[quads id=1]

Ronald De Klerk

Ben ontslagen uit het ziekenhuis vanwege Corona Virus, ik kan het niet meer krijgen, ben wel kapot

Bekijk hier zijn laatste video’s:

[quads id=1]

En 1 van zijn eerste video’s:

Klik hier om alle eerder opgenomen video’s vanuit het ziekenhuis te bekijken.

Weer besmet raken:

[quads id=1]

Kun je echt niet nog een keer besmet raken met het coronavirus? Dit zegt het RIVM daarover:
Kun je het nieuwe coronavirus (COVID-19) meerdere keren krijgen?
Omdat het om een nieuw virus gaat, is nog niet alles over het virus bekend. Daarom is het te vroeg in de uitbraak om met zekerheid te kunnen zeggen dat iemand niet nog een keer de infectie op kan lopen. Het overgrote merendeel van de mensen die het nieuwe coronavirus heeft gehad, zal het niet nog een keer krijgen.

[quads id=1]

coronavirus Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland