16-jarige steekt 18-jarige dood in Suriname

overleden Suriname

De familie Nibte is in diepe rouw gedompeld. De 18-jarige Joel is vandaag doodgestoken. Wat een vreselijk bericht uit Suriname. De twee tieners waren samen op pad en kregen ruzie.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Nibte en de overige betrokkenen heel veel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen dat kan.

Steekpartij in Suriname

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: JEUGDIGE DOODGESTOKEN IN CORONIE. Nipte (18) heeft woensdagmiddag te Totness, Coronie het leven gelaten nadat hij met een mes door N.D. (16) werd gestoken. De verdachte (N.D.) is al aangehouden en voorgeleid bij de Hulpofficier van politiepost Totness.

Leguanen vangen

Volgens de politie, die het geval bevestigt tegenover de Ware Tijd waren de twee jongens leguanen gaan vangen. Bij terugkeer gingen ze in een kamp langs de Johannes Kraagweg om te liggen. Er ontstond een ruzie tussen over een ligplaats gevolg door een worsteling.

Een mes

[quads id=1]

N.D. die een mes bij zich had, stak Joël in zijn buikstreek. De Ware Tijd verneemt dat Joël uit de kamp wilde rennen, maar zeeg op de grond neer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Hij heeft bekend

[quads id=1]

Naar verluidt werd de verdachte N.D. kort na de steekpartij door zijn ouders naar het politiebureau gebracht. Hij heeft toegegeven de daad te hebben gepleegd.

overleden Suriname overleden Suriname
Bron: De Ware Tijd Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland