Vrouw met Coronavirus in Suriname verplaatst naar St. Vincentius Ziekenhuis Paramaribo – video

coronavirus Suriname

De vrouw met coronavirus in Suriname is verplaatst van het Regionaal Ziekenhuis Wanica naar het St. Vincentius Ziekenhuis te Paramaribo.

[quads id=1]

Dit omdat haar temperatuur iets is gestegen. In het ziekenhuis zal zij beter in de gaten worden gehouden. Bekijk het officiële bericht van de regering voor meer informatie. De uitslag van de 5 geteste personen is inmiddels ook bekend: NEGATIEF. Kijk ook naar de video erover met de updates omtrent het coranavirus in Suriname.

[quads id=1]

NII Suriname schreef het volgende: Positief geteste patiënt COVID-19 verplaatst naar St. Vincentius Ziekenhuis. De vrouw die positief getest is op het COVID-19 virus is verplaatst van het Regionaal Ziekenhuis Wanica naar het St. Vincentius Ziekenhuis.

Lichaamstemperatuur

[quads id=1]

De mevrouw haar lichaamstemperatuur werd iets hoger dan de afgelopen dagen en omdat zij de eerste en enige patiënt is tot nu toe willen de specialisten haar van dichterbij monitoren. De patiënt haar situatie is nog altijd stabiel.

Persconferentie

Deze mededeling deed de directeur van het ministerie van Volksgezondheid, Cleopatra Jessurun, op woensdag 18 maart tijdens de persconferentie inzake COVID-19, waarbij overheidsvertegenwoordigers de samenleving dagelijks inlichten over de stand van zaken.

Thuis in quarantaine

[quads id=1]

De contactpersonen van deze patiënt zijn volgens de directeur reeds in kaart gebracht. Al deze personen zitten momenteel in thuis quarantaine. Tot nu toe heeft nog geen van de contactpersonen symptomen bewezen van dit virus. Naar zeggen van directeur Jessurun staat het ministerie in nauw contact met deze groep om op de hoogte te blijven van hun situatie.

Bekijk de video voor meer informatie hierover. Kijk vanaf minuut 11.34:

Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland