Opgelet – criminelen maken misbruik van het coronavirus – politie Suriname

politie Suriname

Opgepast! Hierbij een belangrijke waarschuwing van politie Suriname omtrent het coronavirus. Veel mensen zijn op het moment bang, paniekerig en heel erg onzeker.

[quads id=1]

Helaas maken criminelen en boeven hier misbruik van. Ze doen zich voor als hulpverleners, politie agenten of medewerkers van het BOG. Lees de officiële politie waarschuwing. Ze leggen ook uit wat hun werkwijze is. Geef het door aan iedereen!!! Jullie zijn gewaarschuwd!

[quads id=1]

Politie Suriname

Wees op uw hoede voor criminelen die zich voor doen als corona virus hulpverleners

Informatie heeft de politie bereikt dat criminelen op woonadressen gaan en zich voor doen als politieambtenaren en B.O.G. medewerkers met het doel in de huizen toegelaten te worden, omdat zij informatie zouden hebben dat op die adressen met het corona virus besmette personen woonachtig zouden zijn.

Covid-19

[quads id=1]

Tot op dit moment zullen leden van het “Quik Response Team” voor wat het corona virus (covid 19) betreft alleen naar woningen gaan wanneer een huisbewoner gebeld heeft op het telefoonnummer 178.
Als het team op grond van de verkregen informatie van de beller besluit aan huis te komen zal men dat doen met een ambulance.

Legitimeren

[quads id=1]

Wanneer het team onderweg is naar het woonadres zal er gebeld worden dat zij in aantocht is. Voorts zullen de leden van het team zich als zodanig legitimeren wanneer zij ter plaatse zijn aangekomen.

Wees op uw hoede voor criminelen die zich voor doen als corona virus hulpverleners

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland