Nederlandse ambassade Suriname verstrekt voorlopig geen schengenvisa – coronavirus vakantie Amsterdam Paramaribo

schengen visum Nederland
De uitbraak van het coronavirus heeft heel wat gevolgen. Voor onze gezondheid, de economie en ook voor de luchtvaart. Reizen wordt afgeraden en soms helemaal niet toegestaan.

[quads id=1]

Er worden veel maatregelen getroffen om het aantal besmettingen te verminderen. Ook de Nederlandse ambassade in Suriname heeft maatregelen getroffen. Zij verstrekken voorlopig geen schengenvisa. Alle afspraken hiervoor worden geannuleerd. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Had jij nog plannen om op vakantie naar Nederland te gaan?

[quads id=1]

Visum Nederland

De Nederlandse Ambassade schreef het volgende op Facebook: Als gevolg van de uitbraak van het COVID-19 virus zijn Nederlandse ambassades wereldwijd – en dus ook in Suriname – gestopt met het verstrekken van Schengenvisa. Alle afspraken bij VFS Global worden geannuleerd. Ook worden geen aanvragen voor nieuwe Nederlandse paspoorten in behandeling genomen.

[quads id=1]

Tot 6 april

De maatregelen gelden in beginsel tot 6 april, maar kunnen worden verlengd. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen over visa (in het Engels) kijkt u hier. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Bron: Facebook Nederlandse Ambassade

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland