H&M Nederland sluit alle winkels vanwege het coronavirus

HM Nederland
Steeds meer drastische veranderingen vinden plaats in de wereld. In Nederland ook. Grote winkelketens sluiten hun deuren. Ook de Hennes & Mauritz

[quads id=1]

Morgen om 1700 uur sluiten ze al hun deuren. Maar ze zijn solidair naar hun personeel: “Iedereen die in dienst is bij H&M, krijgt gewoon doorbetaald”. geef het door aan belanghebbenden!

[quads id=1]

H&M Nederland

Nu.nl – H&M sluit donderdagmiddag alle filialen vanwege coronavirus. H&M sluit donderdagmiddag 19 maart om 17.00 uur al haar fysieke winkels in Nederland vanwege de coronacrisis. De sluiting geldt voor alle merken die vallen onder de H&M-groep.

Deuren sluiten

[quads id=1]

“H&M heeft in Nederland de afgelopen dagen de situatie gemonitord en geëvalueerd, de adviezen van het RIVM steeds opgevolgd en verschillende maatregelen genomen in de winkels”, stelt de winkel in een verklaring. “We kiezen er in deze ongekende en steeds veranderende situatie toch voor om onze deuren van onze fysieke winkels te sluiten.”

Geen verzendkosten

De winkelketen beklemtoont wel bereikbaar te blijven via de website. H&M zal tijdens de coronacrisis geen verzendkosten rekenen en heeft de ruil- en retourtermijn voor aankopen flink verlengd.

Personeel

[quads id=1]

Het bedrijf stelt dat er door de coronacrisis geen banen verloren gaan bij H&M. “Iedereen die in dienst is bij H&M, krijgt gewoon doorbetaald en is hier inmiddels ook over geïnformeerd”, aldus het concern.

Bron: Nu.Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland