Eerste coronavirus dode op Curaçao – Nederlander op vakantie overleden

coronavirus curaçao
Heel droevig. Er is al een eerste dode gevallen op het vakantie eiland Curaçao. Een man uit Nederland is daar in het ziekenhuis overleden. De man komt uit Brabant!

[quads id=1]

Zijn vrouw is ook besmet. En een persoon die met hen in contact was blijkt ook besmet te zijn. Bekijk het bericht voor meer informatie. Het is geen slecht idee geweest om de vluchten vanuit Nederland te annuleren. Toch?

[quads id=1]

Vakantie Curaçao

caribischnetwerk schreef het volgende: De 68-jarige Brabantse toerist die officieel het eerste corona-geval op Curaçao is, blijkt te zijn overleden.

De man, die op vakantie was, is overleden nadat hij afgelopen maandag was opgenomen op de intensive-care van het ziekenhuis CMC. De woordvoerder van CMC bevestigt het overlijden. “Het is heel snel gegaan”, aldus Germaine Gibbs.

Klachten

[quads id=1]

De man is op 5 maart op Curaçao aangekomen. De dag erna kreeg hij klachten en heeft de woensdag daarop de huisartsenpost ingeschakeld. Toen is hij getest en op 12 maart werd bekend dat hij het virus had. Hij is in isolatie gegaan met zijn vrouw die later ook besmet bleek.

Derde persoon

[quads id=1]

Er is inmiddels ook een derde persoon besmet die contact had met het stel.

Curaçao heeft alle inkomende vluchten verboden. Ook zijn de scholen dicht en beperkende maatregelen voor horeca.

Bron: Caribisch Netwerk

Geschreven door Kim HendriksenU kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland