Mijn 38-jarige zoon Randy Vyent is overleden in Nederland.

overleden Nederland
Moeder Sandra Turfkruier maakt mede namens de families Turfkruier en Vyent het droevige bericht bekend dat haar zoon Randy Vyent is overleden in Nederland. Hij is 38 jaar geworden.

[quads id=1]

In verband met het met het coronavirus zal de uitvaart in besloten kring plaatsvinden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen mama Sandra en alle overige nabestaanden heel veel sterkte in deze droevige tijd. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Diepbedroefd hebben wij afscheid moeten nemen van onze zoon, kleinzoon, onze broer, oom, neef en vriend

Randy John Vyent

-Randy-

Amsterdam, 23 februari 1982 – Den Haag, 10 maart 2020

I.V.M. het Cornonavirius zal de de uitvaart in besloten kring plaatsvinden.

Namens de nabestaanden:
Moeder: Sandra Turfkruier
Oma en opa: Lucia en Nico Turfkruier
Zusje: Urdise Vyent en gezin
Zusje: Dinotra Vyent en gezin
Zusje: Precenta Turfkruier
Vriendin: Marieke Smit en gezin
Vriendin: Danielle en gezin
Vriend: Derryl en gezin
en verdere familie

Lieve mensen, via deze weg wil ik jullie laten weten dat de crematie vanwege het coronavirus in besloten kring zal plaats vinden. Ook kan de condoleance helaas niet plaats vinden.

Na het coronavirus willen wij alsnog een afscheidsfeest geven voor Randy, waarbij iedereen welkom is maar hier worden jullie nog verder van op de hoogte gehouden.❤💫

Op donderdag 19 maart 2020 om 14.45 zullen wij Randy zijn laatste eer bewijzen in de vorm van een erehaag, U bent allen welkom aan de Westenbergstraat 27 om Randy uit te zwaaien.

Correspondentieadres:
Stijl Uitvaartplanners – T.a.v. familie Turfkruier -Vyent –Haagweg 149 – 2281 AH Rijswijk

[quads id=1]

overleden Nederland

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland