Kleuter verdronken in kreek – politie Suriname

Suriname verdonken
Hij was pas vier jaartjes oud. Hierbij een zeer droevig bericht van overlijden. Een jongetje is overleden in Suriname. Hij verdronk in een kreek vlak achter zijn woning.

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht van de politie voor meer informatie. En kijk ook naar de identiteitsgegevens van het slachtoffertje. Wij van FamilieNieuws wensen de familie heel veel sterkte met dit vreselijke verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Kleuter in Suriname

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Jongen verdronken in de Tijgerkreek. De politie van het bureau Groningen te Saramacca kreeg op zaterdag 14 maart om 15.00 uur de melding van een verdrinkingsgeval in de Tijgerkreek. Het slachtoffer is de 4-jarige Rivano Kamidie.

Familieleden

Het slachtoffer werd door familieleden uit de kreek gehaald en naar de polikliniek te Tijgerkreek gebracht omdat hij nog teken van leven vertoonde. Op de polikliniek heeft de dienstdoende helaas geconstateerd dat Rivano overleden was.

[quads id=1]

Hij was overleden

Er zijn geen tekenen van misdrijf op het lijk aangetroffen. De kreek waar het incident plaats heeft gevonden loopt achter langs de woning van het slachtoffer.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het lijk aan de nabestaanden afgestaan voor de ter aarde bestelling.

Politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland