Onze lieve 13-jarige zoon Tyrese Dors uit Paramaribo is overleden

overleden Paramarbo
Je hield ontzettend veel van ons en wij van jou. Nu ben je er niet meer en zal nooit meer wat kunnen vragen of roepen.

Een zeer pijnlijk bericht van overlijden. De families Dors, Grootfaam en Williams maken bekend dat Tyrese Dors uit Paramaribo van hen is heengegaan. Hij stierf op de jeugdige leeftijd van 13 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie. De singineti zal morgen plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden, vrienden en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Nooit meer samen op pad! Zoals de mooie momenten en tijden, welke wij samen hebben gehad. Je was voor ons een echte kameraad, onze zoon, broer en neef. Je hield ontzettend veel van ons en wij van jou. Nu ben je er niet meer en zal nooit meer wat kunnen vragen of roepen. Wij houden je voor altijd in onze harten!

Met intens verdriet berichten wij het heengaan van onze zoon, kleinzoon, broer en neef.

Tyrese Farrell Jaell Dors

Geboren Paramaribo 22-12-2006
Overleden Paramaribo 11-3-2020 in de jeugdige leeftijd van 13 jaar

De singi neti is op dinsdag 17 maart aan de Richardtuur straat 4 ten huize van de overledene van 20.00 tot 22.00u

De teraardebestelling vindt plaats op woensdag 18 maart om 16.00u. Voorafgaand aan de ter aarde bestelling vind om 15.00u een rouwdienst plaats.

Gelegenheid tot het nemen van afscheid is vanaf 14.30 in de Aula van de Sanathan Dharm.

Namens de nabestaanden:
De families: Dors, Grootfaam, Williams

[quads id=1]

overleden Paramarbo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland