Live video persconferentie – 1 persoon met coronavirus in Suriname en 1 persoon wordt nu getest

coronavirus Suriname

Live video persconferentie: Er is nog steeds maar 1 positief geteste patiënt met het Covid-19 virus in Suriname. 1 persoon wordt op dit moment getest en de uitslag daarvan is nog niet binnen.

[quads id=1]

Dat betekent dat er in totaal 21 personen zijn getest. 19 personen zijn negatief getest. De Vice President en overige sprekers gaan tijdens de persconferentie in op een paar onduidelijkheden die zijn ontstaan in de samenleving. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk naar de video daarvan. Bekijk hem zorgvuldig er worden namelijk wat belangrijke tips/adviezen gegeven

[quads id=1]

[quads id=1]

Zelfde video vanuit Youtube STVS:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland