Bekendmaking SWM Suriname – Nieuwe maatregelen omtrent coronavirus

water Suriname
Iedereen opgelet. Ook bij SWM Suriname zullen stappen worden ondernomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bekijk onderstaand bericht om te weten wat er zoal gaat veranderen voor de klanten en de dienstverlening. Geef het door aan een ieder!!

[quads id=1]

Houdt u zich aub aan de regels en de gezondheidsvoorschriften. “Zo kunnen wij met zijn allen de verspreiding van COVID-19 tegengaan.”

SWM Suriname

NII Suriname publiceerde het volgende: SWM neemt maatregelen tegen COVID-19. De N.V. Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft notie genomen van de ontwikkelingen met betrekking tot c.q. rondom het COVID-10 coronavirus in Suriname.

[quads id=1]

Ook bij de SWM zullen stappen worden ondernomen om verspreiding van het virus in te dammen c.q. te voorkomen. In dat kader zijn ingaande maandag 16 maart 2020 tot nader order enkele maatregelen van kracht.

Dienstverlening

Ten aanzien van de dienstverlening zullen de SWM Incassolocaties te hoofdkantoor Benjaminstraat (nabij rotonde AZP), Aqua Dienstencentrum (Poelepantje) en Latour normaal geopend zijn voor het publiek. De SWM doet echter een beroep op de samenleving om in deze tijd zoveel als mogelijk de alternatieve betaalmogelijkheden, te weten: internetbanking en HOP (Hakrinbank Online Payment) te benutten. Een overzicht van de bankrekeningnummers van de SWM is te vinden op de website https://www.swm.sr/betaalmogelijkheden/bankrekeningnummers/.

[quads id=1]

Klantenservice

Alleen de klantenservicelocaties bij het hoofdkantoor Benjaminstraat en Latour zullen geopend zijn voor het publiek. Gevraagd wordt om deze locaties in uiterst dringende gevallen te bezoeken en zoveel als mogelijk telefonisch contact op te nemen via de volgende nummers : 129, 471414, 530389, 483535, 404667 (07.00u – 15.00u) en, 471414 (optie “0”) en 404266 (15.00u – 22.00u). Mailen naar Klantenservice@swm.sr is ook mogelijk. – Alle bezoekers zullen verplicht worden de handen te desinfecteren alvorens zich naar een van de incasso- of klantenserviceloketten te begeven.

Klachten

[quads id=1]

Voor wat betreft Productie & Distributie zullen de zuivering en productie van water op de gebruikelijke veilige wijze worden voortgezet. De afdeling Distributie zal slechts de klachten waar er sprake is van waterverlies, geen water en extreem lage drukken afhandelen.

Hopende op uw begrip

[quads id=1]

De SWM rekent op het begrip en de medewerking van de samenleving en vraagt dat men zelf ook de hygiënemaatregelen zoals voorgeschreven door de de gezondheidsinstanties in acht neemt. “Zo kunnen wij met zijn allen de verspreiding van COVID-19 tegengaan.”

Bron: NII voor SWM Suriname
https://www.deboodschap.today/swm-neemt-maatregelen-tegen-covid-19/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland