Acteur Idris Elba besmet met het coronavirus – video – blacknieuws

coronavirus Elba
Celebrity nieuws: De handsome acteur Idris Elba is besmet met het coronavirus. Hij en zijn vrouw zitten samen in quarantaine. Hij heeft een video opgenomen om de mensen te waarschuwen en om ze bewust te maken.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de video te bekijken met zijn boodschap. Geef het door aan anderen. Beterschap kanjer.

Acteur Idris Elba isoleert zichzelf met vrouw Sabrina. Hij is namelijk positief getest op het coronavirus. De acteur vertelde op Twitter dat hij onlangs was blootgesteld aan iemand die ook positief op het virus was getest.

Hij nam samen met zijn vrouw Sabrina een video op. Zij is niet getest maar heeft ook geen klachten. Idris zei: ‘Vanmorgen ben ik positief getest op Covid 19. Ik voel me goed, ik heb tot nu toe geen symptomen, maar ik heb mezelf toch geïsoleerd.

[quads id=1]

Zijn boodschap aan anderen luidt: “Blijf thuis mensen en wees alert. Dit is het moment om na te denken en goed je handen te wassen. Er zijn trouwens ook mensen die geen symptomen vertonen maar die mensen zijn wel besmettelijk. Dus nu is het echt tijd om waakzaam te zijn over het wassen van je handen en het houden van afstand, oké.”

[quads id=1]

Hij vervolgde: “Geen paniek. Ik wilde gewoon dit nieuws met jullie delen en ik zal jullie op de hoogte houden over hoe het met me gaat, maar tot nu toe voelen we ons goed. Oké man, blijf positief en raak niet in paniek. ”

Bekijk hier de video:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland