Man heeft omgang met bijna 80-jarige op het erf – politie Suriname

politie Suriname
Is het strafbaar om omgang te hebben met een vrouw die bijna 80 jaar is? Nee toch? Maar wel als het tegen haar wil is. De vrouw haar dochter zegt dat de man haar moeder in Suriname heeft misbruikt op haar erf.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. De man zegt dat de vrouw het zelf wilde. Hoe weet je nu zeker wie de waarheid vertelt?

Moeder uit Suriname

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Een vrouw deed op zaterdag 8 maart aangifte van intiem misbruik van haar 79-jarige moeder uit Suriname. Volgens verklaring van de dochter was haar moeder alleen thuis en moest zij op het erf misbruikt zijn geworden door een man bekend als Wilfred.

Wilfred werd dezelfde dag door buurtbewoners aangehouden in de omgeving waar het slachtoffer woonachtig is. Vervolgens werd Wilfred overgebracht naar het politiebureau in Suriname.

Ze wilde het zelf zegt hij

[quads id=1]

De verdachte Wilfred verklaarde tijdens zijn verhoor dat hij inderdaad gemeenschap heeft gehad met het slachtoffer. Hij vertelde ook dat het allemaal vrijwillig is gebeurd. De vrouw heeft toegestemd. Het slachtoffer beweert het tegendeel.

Hij is opgesloten

[quads id=1]

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

Bron: Politie Suriname
https://www.politie.sr/bejaarde-vrouw-beweert-verkracht-te-zijn-geworden/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland