Gevangenissen in Suriname gesloten voor bezoekers ivm coronavirus – video’s

0
Heb je een liefje, een zoon, een tante of iemand anders in de gevangenis? Let dan goed op! Gevangenissen in Suriname nemen maatregelen tegen het coronavirus. Bezoek is daarom niet meer welkom.

Bekijk onderstaande brief van het ministerie van JUSPOL voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. De mensen in de gevangenissen en ook de kinderen in Opa Doeli zullen dit wel voelen. Bekijk de video’s om te zien hoe dit eraan toe gaat in het buitenland. Lastig soms. Niet overal zijn ze hier blij mee. Kunnen de familieleden hier begrip voor opbrengen?

Gevangenis Suriname

Het NII Suriname schreef het volgende: Bezoek aan bewoners strafinrichtingen tot nader order aangehouden. Lees onderstaande brief voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden.

Brief

gevangenis Suriname

Video’s:

Bron: NII Suriname

Bezoek aan bewoners strafinrichtingen tot nader order aangehouden

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.